Схаанxи Еладе нови материјал технологија Цо., Лтд
Mahsulot kategoriyalari

    Додај : Но.32, Цхуангхуи Роад, нове индустријске Зоне високе технологије, Xиан, Кина 710119
    Тел : 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Факс : 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Воде бојлер Аноде

Воде бојлер Аноде

Љанxи Еладе нови материјал технологија Цо., Лтд је један од водећих Кина воде грејалицу аноде произвођача и са професионалним фабрика могућности смо да вам пружити јефтину воду грејалицу аноде доброг квалитета. Добродошли на велико производима од нас. Електрични бојлер може да цури вода и...

Љанxи Еладе нови материјал технологија Цо., Лтд је један од водећих Кина воде грејалицу аноде произвођача и са професионалним фабрика могућности смо да вам пружити јефтину воду грејалицу аноде доброг квалитета. Добродошли на велико производима од нас.

Електрични бојлер може да цури вода и струја након употребе на кратко, ово је углавном из разлога да је магнезијум род потрошен али није замењен у времену, воде грејалицу тенк постао корозије и перфорација. Генерално гледано, Ел. вода БОЈЛЕРИ магнезијум род мора бити замењена сваке две године. Због квалитета разлика у воду, неки бојлер може покренути из користи мање од једне године. Кратак век, честе замена чини трошак повећати. Принцип разлог корозије резервоар воде бојлер је Цл-корозија у води. Квалитет воде по Кини се разликује и то је тешко пронаћи начин за ефикасну заштиту.

Water heater anode rod

Мешовити Метал оксид (ММО) титанијумске електроде које пружа наша фирма као помоћни аноде, воду, грејање ради као катода, они се формира систем заштите у воду бојлер, који је такође услуге као вођење средње. Кад струје пролазе кроз електроде, Цл-у води креће ка аноде и концентрата, Цл-у са стране катода ће постати разблаћивање. Резервоар за воду бојлер као катода у редуктивну окружењу, ово можете скратити корозије брзина тенка и проширите свој век.

Hot Tags: вода грејалицу аноде, Кина, произвођача, фабрика, 'велепродаја', јефтино
I want to leave a message
Контактирајте нас
Manzil: Но .32 , Цхуангхуи Роад, нове индустријске Зоне високе технологије, Xиан, Кина
Telefon: +86-29-83151667
 Faks:86-29-88880927
 Elektron pochta:helen@sxelade.com
Share: