Схаанxи Еладе нови материјал технологија Цо., Лтд
Categories

    Додај : Но.32, Цхуангхуи Роад, нове индустријске Зоне високе технологије, Xиан, Кина 710119
    Тел : 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Факс : 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Дом > Yangiliklar > Садржај

Како да се осигура затварам функција ЦП аноде--позитивни притисак метод везе хелијум детекција цурења

У вези са титанијум аноде у бази струје катодне заштите система, као што су флексибилни линеарни аноде, ММО или платинисед сонда аноде, канистер аноде и ммо пластифицираног Цевасти титанијум аноде, заптивање функцију од њихових мора бити врло јак. Ако вода, јонски хлорид и разне хемикалије киселина-база упада у на аноде, то је лако кородира интерне везе делове, резултирати употреба неуспеха у аноде и цела ЦП инжењеринг система.

Детекција цурења хелијума је да искористи хелијум молекуле лако можете унети производа који могу да детектују голим оком, монитор може да открије хелијум процурио види и паметно. На традитонал је негативним притиском метод везе хелијум детекција цурења, на мана је да је то само може да открије неке делове аноде, али позитивни притисак метод може да открије све делове аноде.

Еладе побољшати производ заптивање перформансе, користите метходе су позитивни притисак да уради детекција цурења хелијум осигура заптивање перформансе на аноде, побољшање квалитета производа, ставите сигурносну браву на целу бази струје катодне заштите инжењеринг систем. Еладе увек добродошли ваше контакте и сарадњу!

Helium detector

canister anode flexible anode tube anode probe anode


Контактирајте нас
Адреса: Но .32 , Цхуангхуи Роад, нове индустријске Зоне високе технологије, Xиан, Кина
Телефон: +86-29-83151667
 Факс:86-29-88880927
 Е-пошта:helen@sxelade.com
Share: