Схаанxи Еладе нови материјал технологија Цо., Лтд
Categories

    Додај : Но.32, Цхуангхуи Роад, нове индустријске Зоне високе технологије, Xиан, Кина 710119
    Тел : 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Факс : 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Дом > Yangiliklar > Садржај

Флексибилни Аноде технологија бази струје катодне заштите

Флексибилни аноде могу се сврстати у у две категорије: линеарни аноде заснована на технологији нано композит Проводни угљен црна и линеарни аноде на основу ММО/Ти премаза. Оба производа користе се за импресиониран тренутној бази струје катодне заштите сахрањен структура, као што су покопани уља (гас) нафтоводи, подземни резервоар, петрохемијска контејнер итд да би успорити корозија. Флексибилни аноде се одликује једноставна инсталација, довршених објеката за подршку и разумној цени.

Апликације укључују: 1. стари премаз старења нафтоводи 2. Лулу мрежа 3. Резервоари за 4. бацање у даљину, малим паралелне нафтовода, 5. Високо ресистивитy окружење.

Флексибилни аноде назива се Линеарна аноде, је углавном решава проблеме на бази струје катодне заштите од премаза старења стари нафтоводима, сада широко се користи у бази струје катодне заштите цеви и тенкове, укључите нафтовода пренос нафте и гаса, дно тенк за складиштење нафте, градског гасовода и преносећи нафтовода канализације, који је такође широкој употреби у металургији, индустрији третман воде. У нормално радно тренутном опсегу, радни живот достижу више од 25yеарс.

После 5yеарс техничке надоградње и реформе рада, нови обављањем полимера за флексибилне аноде развијене и добио патент (бр.: 20091035969.9). Перформансе се преноси се функција испитивања на НАЦИОНАЛНОМ квалитета надзора и ТЕСТИНГ центар за електричне жице и каблова, техничке параметре можете упознати флексибилни аноде стандард. Имамо комплетан производ лозе флексибилни аноде, укључују Прашком пуне линије.

Флексибилни Аноде заснован на специјални Нано Проводни угљен Црна полимера Цомпосите(ЕЛПА сериес)

Ова врста флексибилне аноде су створили нови функционални Полимерни материјали, сахрањен тип помоћне аноде користе импресиониран тренутној бази струје катодне заштите. Аноде флексибилни полимер у облику као кабл, употреби насукани бакарни проводник да будем кондуктер, покривен обављањем полимер, обоје играли објавити струја, и такође играо улогу хемијски отпорне корозија. Бакар цоред осигурава низак отпор, и спроводјење полимер осигурава висока отпорност да се повеже на земљу, да направим бакрени језгро тренутни можеш ући у земљу корак по корак.

Да бисмо остварили униформу Ел. поље, попуне са угљен поветарац око флексибилни аноде могу побољшати аноде радно окружење, смањити отпор земље, да продужи живот аноде. Проводљивост Проводни полимер и отпорност на корозију су два најважнија карактеристика, такође врло важан критеријум за нормалан рад и живот дужине. Можемо кроз тестирање волумен ресистивитy и електролитичке јачање живота да контролише ова два параметра. Такође смо добити патент Проводни полимер (патент бр.: 20091035969.9), наш флексибилни аноде пројекат освојио национални наука и технологија иновација фонд за мала и средња предузећа.

Тип ЕЛПА Проспектни материјал

Флексибилни Аноде заснован на ММО/Ти премаза технологија (ЕЛТА групе)

Ова врста флексибилне аноде се заснива на ММО/Ти аноде, покриј са Проводни полимер са угљен поветарац торбу.

Флексибилни аноде обухвата четири дела као што је пратио:

1 . континуирано ММО/Ти жицу

2 . континуирани унутрашњи бакарни проводник

3 . континуирано тканина јакна

4 . колу поветарац на месту око аноде кабл

Кроз енергетски кабл и ММО/Ти жицу аноде, користите метод од одређене удаљености веза фоке, да оствари сврха кабла за јавност и пренос.

Кабл пренос струју кроз ММО жице да ослободи заштита Ел. поље, сачињавају помоћне аноде за заштиту композитних катода. Производ има следеће карактеристике

1 . низак отпор између ММО жица и каблова.

2 . висока поузданост веза

3 . заптивање материјал за повезивање је отпорност на корозију изврстан и против старења.

4 . прилагодљиви Маx и тренутна производња

5 . тестирање зглобова заптивање.

Предности анализе на флексибилан Аноде и традиционални Аноде

Конвенционални помоћне Аноде Земљани кревет

Скоро 30 година домаћа искуства у регионалној бази струје катодне заштите доказати да аноде на земљи кревет начина и локација је кључна за успешност регионалној бази струје катодне заштите. Ако под кревет методе или положај дистрибуције су неприкладно, нафтовод гепек објашњење о заштити и приближава металних конструкција ће бити интрусивелy. Област лулу концентрирани мреже неће моћи да се заштитите и других области преко заштитити.   Конвенционални регионалној бази струје катодне помоћне аноде тлу кревет углавном у облику плитке, дубоко па аноде итд.

Плитко закопана аноде на земљи кревет: плитко-сахрањен аноде Земљани кревет је био онај или неколико аноде су инсталиране под земљом од 15 метара дубоко вертикално или хоризонтално за катодну заштиту. То је за заштиту структуре са једног геометријских облика, као што су нафтовод један на даљину. Дистрибуираних плитко аноде кревет се може користити за бази струје катодне заштите од станица.

Дубоки бунар аноде Земљани кревет је врста Земљани кревет да вертикалну монтажу један или више аноде у дубоко па рупу у подземље (обично већа од 15 метара дубине), обично се користи у окружењу условима површине тла са високим ресистивитy или уски простор, који не могу да задовоље плитко аноде на земљи кревет инсталација простор и аноде кажњавањем отпор захтеве. Дубоки бунар аноде Земљани кревет има високе захтеве на геолошким условима, подземних вода, подземни слој ресистивитy земљишта и тако даље.

Предности флексибилног Аноде

Флексибилни аноде је меко дуге лозе облик помоћне аноде које покрива до аноде кабл направљен од пунилица у праху угљен. То укључује Проводни полимер, металних оксида и платинаста ниобиум легура. Проводни полимер је флексибилан аноде на прву генерацију, флексибилне аноде ММО је друга генерација производа. Две врсте аноде имају сличан облик као и сврхом и помоћу методе, али структура је у суштини разлика. У поређењу са традиционалним дубоко па аноде и дистрибуираних аноде, флексибилне аноде има следеће предности:

Потенцијал и струја дистрибуирају уједначено, остваривање ефикаснију заштиту.

Потенцијал традиционални дистрибуираних аноде нафтовода - километража графикона

Потенцијал цевовода након флексибилне аноде - километража графикона

Од флексибилног аноде близу заштиту објекта, који лебди дистрибуције равномерно заједно са цевовода и утрли пут. Излазни тренутни униформу, адекватну заштиту тренутне понуде иако антицорросион слој нафтовода је озбиљно оштећено или изложени, а преко заштите или заштите недостатак такође избегли. Мали губитак тренутне и дуг живот који је користан за смањење излазног система и понудити енергетске ефикасности за катодну заштиту.

Али дистрибуцију традиционални графитом аноде и поклон од титанијума цев аноде ниске ефекат дистрибуција заштиту због тога није могуће дистрибуирати заједно са линији цев.

Изградња пригодно

Флексибилни аноде се поставља поред цеви да заштити нафтовода, то може да смањи тренутни губитак, побољшања ефикасности тренутну заштиту. Препацкаге поветарац колу од флексибилне аноде могу да уштеде степеницама сахранити аноде кревет. На пример, користите кабл полагање опрему да је сахранимо. Спољни насловници флексибилни аноде слој заштите платно које је анти-трење и алкали отпоран на киселине, нема потребе да бринете о себи у за транспорт, до сигурности живота стварни рад. Има више предности од ММО премаза аноде. И флексибилне аноде има утицаја на бази струје катодне заштите поља када је то потребно за њену обнову или проширење.

Па узми флексибилност позитивне електроде са заштитом компликује нето рад лулу, то мозе бити избегавање "сметње, штит" проблем. У исто време, потешкоће у дизајн и извршавања може смањити неизмерно, лако би се гарантовала успех мисије стопа за имплементацију пројекта. У овом тренутку то потребно флексибилност позитивне електроде са заштитом компликује нето рад лулу је тренд.   Од кад то имате много неподударања карактер за флексибилност позитивне електроде, постаће развоја и апликације смер за заштиту негативне електроде област компликује нето рад Лулу.

Контактирајте нас
Адреса: Но .32 , Цхуангхуи Роад, нове индустријске Зоне високе технологије, Xиан, Кина
Телефон: +86-29-83151667
Факс:86-29-88880927
Е-пошта:helen@sxelade.com
Share: