Схаанxи Еладе нови материјал технологија Цо., Лтд
Categories

    Додај : Но.32, Цхуангхуи Роад, нове индустријске Зоне високе технологије, Xиан, Кина 710119
    Тел : 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Факс : 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Дом > Yangiliklar > Садржај

Осигурати све да се уради па-Еладе одличан радник прича

Са факултетско образовање и искуство мецхницал процеса, Xиаодонг Qин ушла је у Феб, 2014 Еладе и после годину дана, он је радио као контролор квалитета у радионици. На 10 годишњицу Еладе, одликован је орденом одличан запосленик Еладе.

Након што сам чула да пита за коментаре на Xиаодонг Qин, директоре производње се насмејао и мислио 2 секунде, на следећи начин били његови Коментари:

"Xиаодонг Qин ради хард и паметан, је посебно строг са контролу квалитета и сваког детаља мора бити прегледан пажљиво! Зато и не препоручује се да буде изврстан запосленог.

Он ради са супер искрености. И он је врло љубазан, стрпљив и добар у јасну комуникацију. Менадзмента добре статистике, постоји мала греска у свом раду.

Знате , нисмо еладе приложите велики значај о контроли квалитета, стопа производа задовољство је било преко 97%, неквалификованих производи су доступни па у радионици. "

Интервју речи су:

Новинар : волите ли да радите у Еладе?

Xиаодонг Qин: да, наравно, сваки дан овде имам добар радни дан и ја смо у да је одговоран за мој рад и мене.

Новинар : Засто рад толико тврдо и добро?

Xиаодонг Qин: морамо да живимо своје тренутке, ако то урадим, да увери да ствари треба урадити добро. Знате, сваки дан је наше, не друге. Ако ми само мислимо да га је за клијенте, како можете контролисати и гаранција су квалитета? Никад , икад као да се каје, радим то добро. Као наш председник рекао: као прво, мора да ти буде добро о производима произведете!

Хехе , никад не мислим да Xиаодонг Qин је холиц рад, у ствари он је посебно бриљантан и романтично. У викендом, он воли да вози бицикл и иди у посети њеном супругу, а онда јој да играм бадминтон.

Икада у име радионица, учествовао је у професионалних квалитета и производу конкуренцију знања и енглеског конкуренцију. Ово је његов нацрт говора. Али са неке грешке, то је тако љупка, весела и охрабрујући!

Као каква Xиаодонг Qин написао у нацрт говора:

Са десет година развоја, Еладе је као јака орао, и свако од нас је свој замах. Све док радимо заједно, Еладе у будућности ће бити лепља!

Контактирајте нас
Адреса: Но .32 , Цхуангхуи Роад, нове индустријске Зоне високе технологије, Xиан, Кина
Телефон: +86-29-83151667
 Факс:86-29-88880927
 Е-пошта:helen@sxelade.com
Share: