Схаанxи Еладе нови материјал технологија Цо., Лтд
Categories

    Додај : Но.32, Цхуангхуи Роад, нове индустријске Зоне високе технологије, Xиан, Кина 710119
    Тел : 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Факс : 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

ММО титанијума Аноде за металне Елецтроwиннинг

У у елецтроwиннинг индустрији, олово диоксид аноде и мешовите Метал оксид (ММО) аноде су два уобичајена избора. Међутим , на олово диоксид аноде налазе се од ове мане: тешко загађење животне средине, велика енергетска потрошња, крхка, једва да се производи у разним облицима, премаза је лако да оставим.


Са еколошке забринутости повећава и строге контроле загађења, ММО аноде постати у широкој употреби у индустрији метала елецтроwиннинг од када је овај ММО титанијума аноде за металне елецтроwиннинг понуди за чистију алтернативне и значајне уштеде енергије преко аноде олово диоксид.

Овај ММО аноде се искључиво користе у метални опоравак система. Систем се састоји од изјава у елецтролyтиц ћелији у катода, у металу желите да добијете. ММО пресвучене титанијумске аноде које су уроњени у флуидисед кревету од честица које нису вођење, тиме се осигурава да постоји висок ниво масовног транспорта и ниске енергије. Метални опоравак се користи систем за ефикасан опоравак метала из разререно решења где се не могу сматрати конвенционалне електролизу.

Метал који се може вратити на овај начин су бакар, никл, цинк и Кобалт и користи у опоравак базирану на цијаниду електролите од злата, сребра, бакра, цинка и кадмијума цијанид електрохемијски уништено, због побољшане аноде ефикасност. Различите метале оклоп се на тако апликације ако различите напоне ће омогућити све метале да буде опоравио од у мешовитим металне еффлуент различите напоне.

Еладе је у стању да набавите нови аноде и на рецоатинг и сервисна служба за аноде користи се формулације премаза за сулфат, због свих тих процеса, посебно је дизајниран тако да има дуго трајање и са ниском потрошњом енергије.Контактирајте нас
Адреса: Но .32 , Цхуангхуи Роад, нове индустријске Зоне високе технологије, Xиан, Кина
Телефон: +86-29-83151667
Факс:86-29-88880927
Е-пошта:helen@sxelade.com
Share: