Схаанxи Еладе нови материјал технологија Цо., Лтд
Categories

    Додај : Но.32, Цхуангхуи Роад, нове индустријске Зоне високе технологије, Xиан, Кина 710119
    Тел : 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Факс : 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Титанијумски аноде у електролитичке екстракцију метала

Електролитичке екстракцију метала је нацин да се чиста метала потребно је смањење реакција металних Јона, које би требало издвојити у на електролитску након пречишћавања третман, ставите на површини бази струје катодне метала са великим потенцијалом.


Производња обојених метала можете директно добити из вађење Племенити метали на електролизу и можете да прескочите средњи поступка издвајања руде метала груба. Димензије стабилан аноде се користе у овом процесу је много у индустрији метала рафинерије. Електролитичке металургије на мокром металуршку индустрију има велике пропорције. На овај начин, обојених метала, као што су Зн, Цд, Цу, Мн, Цо, Ни, Цр, итд, су произвео електролитичке металургије. Електролитичке вађење се може извршити у раствор хлорид, богате момке и мешовите раствор хлорид и сулфат.

Апликација је од титанијума аноде у електролитичке Металургија:

Електролитичке вађење обојених метала се може извршити у електролитску хлорид, сулфат електролитску и хлорида сулфат мешовити електролитску. То захтева добру стабилност аноде, отпорност на корозију, има дуг век трајања и активност на добро елецтроцаталyтиц да се смањи реакција аноде преко потенцијал и тенк напона. То је тешко одабрати погодан аноде материјала за издвајање метала из електролитичке Металургија. Последњих година, титанијум аноде широко затворила у поље метала рафинерије.

Апликација електролитичке металургије:

Електролитичке вађење волфрама, никл, Кобалт, манган, хром, цинк, кадмијум

Електролитичке вађење бакра високе вађења

Електролитичке вађење племенитих метала и опоравка

Бакарна свргнуце струјно енормних решење

Електролитичке металургије на три различите решења:

1 . електролитичке екстракти метала хлорид решења

Клорида је углавном је дошло на аноде за електролизу од клорида. На лаком титанијум аноде има карактеристике ниско хлор потенцијал, добре проводљивости, отпорност на корозију јаке и дуге службе живот и тако даље. После иде електроде модификација, Еладе компанија додатно може побољшати потенцијал за аноде еволуције кисеоника и продужавају радни живот аноде.

2. електролитичке издвајање метала из сулфат решење

Електролитичке метал у сулфат решење треба аноде са ове функције: средње елецтроцаталyтиц активности, добре проводљивости и дуго сервис лифе.Цомпаред са на траг сребрне аноде, на титанијум аноде има боље проводљивости и ћелија напон може смањити за 0,5 В. Има карактеристике уштеда енергије и смањење потрошње и на неиистим се катода производа низак и квалитет производа може ефикасно да се унапреди. Као у нерастворљиви аноде, има без загађивања околине и еколошки производ.

3 . издвајање метала из мешовити раствор хлорид и сулфат

Када мешовити систем од хлорид и сулфат електролизу ради аноде еволутес хлора и кисеоник у исто време и на аноде је у захтевнији радно стање и на отпорност на корозију материјала је већа од оне једне слане система. Еладе компанија је развила титанијум аноде са прелива композитних премаза који је направљен за металне рафинерије у мешовитим раствор хлорид и сулфат, под овом стању, титанијум аноде показује добар учинак. На пример, у производњи Кобалт, ради живот може достићи до 1 године и у основи реши проблеме корозије.

Пар: не

Следећи: не

Контактирајте нас
Адреса: Но .32 , Цхуангхуи Роад, нове индустријске Зоне високе технологије, Xиан, Кина
Телефон: +86-29-83151667
 Факс:86-29-88880927
 Е-пошта:helen@sxelade.com
Share: