Схаанxи Еладе нови материјал технологија Цо., Лтд
Категорија производа

    Додај : Но.32, Цхуангхуи Роад, нове индустријске Зоне високе технологије, Xиан, Кина 710119
    Тел : 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Факс : 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

> Дом > Mahsulotlar > ICCP Anode > Садржај

Флексибилни Аноде

Флексибилни Аноде

Љанxи Еладе нови материјал технологија Цо., Лтд је један од водећих светских произвођача флексибилни аноде Кине, и са професионалним фабрика смо у могућности да вам пружимо јефтино флексибилни аноде, флексибилне линеарни аноде доброг квалитета. Добродошли на велико производима од нас. Проводљивост од Проводни...

Љанxи Еладе нови материјал технологија Цо., Лтд је један од водећих светских произвођача флексибилни аноде Кине, и са професионалним фабрика смо у могућности да вам пружимо јефтино флексибилни аноде, флексибилне линеарни аноде доброг квалитета. Добродошли на велико производима од нас.

Проводљивост Проводни полимер и отпорност на корозију су два најважнија карактеристика, такође врло важан критеријум за нормалан рад и живот дужине. Можете кроз тестирање од волумена ресистивитy и електролитичке јачамо живот да контролише ова два параметра.
Флексибилни аноде на основу посебне Проводни угљен Црна нано полимера (ЕЛПА групе)

flexible anode

ММО /Ти премаза технологија (ЕЛТА групе).

flexible anode

Ова врста флексибилне аноде су створили нови функционални Полимерни материјали. Полимер флексибилни аноде #39; с у облику као кабл, употреби насукани бакарни проводник да будем кондуктер, прекривен обављањем полимер, обоје играли објавити струја, и такође играо улогу хемијски отпорне корозија. Бакар цоред осигурава низак отпор, и спроводјење полимер осигурава висока отпорност да се повеже на земљу, да направим бакрени језгро тренутни можеш ући у земљу корак по корак. Да бисмо остварили униформу Ел. поље, попуњавање са угљен поветарац око флексибилни аноде могу побољшати аноде радно окружење, смањити отпор земље, да продужи живот аноде.

flexible anode

ТИП ЕЛПА Проспектни материјал:

Датум ставке производа

Индекс

Максималан тренутни (у тлу)

52 мама/м (нема коке аноде кревет)

82мА /м (са кокаином аноде кревет)

Максималан тренутни (у води)

7Мпа 10мА/м

Стална воду под притиском

Инсталација и складиштење температура мин

-18ºЦ

Радијус кривине мин

500мм

Спољни Дију.

38 мм

Тежина

1,5 кг/м

Производ дужина

472 ± 30 м

Прилагодљив

Хемијски средње натапању тест

3 % НаЦллт; 1% по АСТМ Д-543

3 % На2СО4лт; 1%

3 % НаОХлт; 1%

Апликација:

Флексибилни аноде успјешно радити у разним апликацијама индустрије, али су јединствено погодном да достави циљане антикорозионо у окружењима закрчени постројење — укључујући и поправкама и нова градња. Распрострањена бакар кажњавањем кревете и сахрањен структуре, својствене већину процеса постројења и енергетских постројења, често негативно утицати на ЦП системе. Закрчени подземни срединама изазвати тежине одржавање електрична изолација и штит бази струје катодне струје из структуре циљан за заштиту. Наши флексибилни Аноде системи су дизајнирани за цлосепроxимитy инсталације, смањење тренутне губитке, пружајући уверавања темељни тренутни дистрибуције и пружање веће поузданости током животног века цеви које биљке. Флексибилни аноде може да се користи ефикасно заштитити Пајпинг и друге структуре, упркос ових искомпликују фактора. Они се могу користити као свеобухватно решење да заштити свих структура одређени за заштиту или решење спот ремедиате овим посебним пољима не примају одговарајуће заштитне струја из постојеће бази струје катодне заштите система.

Hot Tags: флексибилни аноде, флексибилне линеарни аноде, Кине, произвођачи, фабрика, 'велепродаја', јефтино
Сродни производи
I want to leave a message
Контактирајте нас
Адреса: Но .32 , Цхуангхуи Роад, нове индустријске Зоне високе технологије, Xиан, Кина
Телефон: +86-29-83151667
 Факс:86-29-88880927
 Е-пошта:helen@sxelade.com
Share: