Схаанxи Еладе нови материјал технологија Цо., Лтд
Категорија производа

    Додај : Но.32, Цхуангхуи Роад, нове индустријске Зоне високе технологије, Xиан, Кина 710119
    Тел : 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Факс : 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Аноде за циркулацију воде

Аноде за циркулацију воде

Љанxи Еладе нови материјал технологија Цо., Лтд је један од водећих Кина аноде за произвођаче циркулацију воде, и са професионалним фабрика смо у могућности да пружи јефтин аноде за циркулацију воде доброг квалитета. Добродошли на велико производима од нас. Циркулацију третман вода...

Љанxи Еладе нови материјал технологија Цо., Лтд је један од водећих Кина аноде за произвођаче циркулацију воде, и са професионалним фабрика смо у могућности да пружи јефтин аноде за циркулацију воде доброг квалитета. Добродошли на велико производима од нас.

Циркулацију третман вода дели се на мору третман вода и слатководних третман:

Морске воде третман метод: кроз морске воде електролиза, натријум хипохлорит и других модификовао супстанци се генеришу. Ове супстанце могу да убијем ларви морских организама и споре спријечити морски организам прилога. Када крућни водоводом ради као катода, то можете да заштитите се катода и има функцију антикорозионих и антифоулинг. Морска вода електролизу систем за циркулацију третман воде је био у широкој употреби у приморском електране, поморски баласт воду и друга поља.

Фресхwатер третман метод: кроз електролизу слатководне, високе концентрације хидроксид је генерисан у близини катода; ових хидроксида су лако да комбинујете са минерале и убрзати. Вода је ублажила овај процес. На аноде, генеришу се хyдроxyл радикала, озон и хлора, а ове супстанце могу стерилизовати. Овај електролитичке воду систем је био у широкој употреби у пољу у копно електране циркулацију водени систем, Централна вентилација крућни воде, и велики индустријски крућни воду и Дезинфекција индустрије.

Anode For Water Circulation Treatment

Овај аноде за слатке воде које пружа наша фирма има високо кисеоника еволуције, генерисање хyдроxyл радикалне, озон и других модификовао супстанци. Овај производ од високо ефикасан, дуг век, у широкој употреби у слатководне циркулацију третман вода, индустријска вода омекша и Дезинфекција индустрије.

Аноде за циркулацију воде може да се примени за климатизацију воде циркулацију систем, електрану циркулацију воде и сл.

Hot Tags: аноде за циркулацију воде, Кина, произвођачи, фабрика, 'велепродаја', јефтино
Сродни производи
I want to leave a message
Контактирајте нас
Адреса: Но .32 , Цхуангхуи Роад, нове индустријске Зоне високе технологије, Xиан, Кина
Телефон: +86-29-83151667
 Факс:86-29-88880927
 Е-пошта:helen@sxelade.com
Share: