Схаанxи Еладе нови материјал технологија Цо., Лтд
Категорија производа

    Додај : Но.32, Цхуангхуи Роад, нове индустријске Зоне високе технологије, Xиан, Кина 710119
    Тел : 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Факс : 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Аноде за базен

Аноде за базен

Љанxи Еладе нови материјал технологија Цо., Лтд је један од водећих Кина аноде за произвођаче базен, и са професионалним фабрика могућности смо да вам пружити јефтин аноде за базен доброг квалитета. Добродошли на велико производима од нас. У последњих неколико година праксе...

Љанxи Еладе нови материјал технологија Цо., Лтд је један од водећих Кина аноде за произвођаче базен, и са професионалним фабрика могућности смо да вам пружити јефтин аноде за базен доброг квалитета. Добродошли на велико производима од нас.


У последњих неколико година праксе Дезинфекција оба јавни и приватни базени, вода је консолидован, кроз производњу хипохлорит директно у црпне коло, кроз електролизу воде у базену, претходно аддитиватед са натријум хлорида у мерило око 4г/пор.


Ћелија користи варијабилном бројне мале величине електроде, око 100 цм2 сваки, и контролише сензор који регулише њеног функционисања на основу нивоа концентрација у Хyперцхлорите у базену.


Електроде радио исто тако као на катодну или неки аноде на сврху елиминисања коре Карбонска калцијум и магнезијум који облик на површини. Из тог разлога све електроде су активирани са на премаза само по себи, генерално Рхутениум оксид + иридијум оксид заснован и Површинска заштита од титанијума, што их чини отпорна на врло бројне инверсионс скалу, која захтева процес.

Намирнице смо обе електроде Исеци измерити према купца цртање и листова од 1 м2 или више у случајевима када се клијенти воле да управљате те ослободио саме од себе.
Hot Tags: аноде за пливање билијар, Кине, произвођачи, фабрика, трговина на велико, јефтино
Сродни производи
I want to leave a message
Контактирајте нас
Адреса: Но .32 , Цхуангхуи Роад, нове индустријске Зоне високе технологије, Xиан, Кина
Телефон: +86-29-83151667
 Факс:86-29-88880927
 Е-пошта:helen@sxelade.com
Share: