Схаанxи Еладе нови материјал технологија Цо., Лтд
Категорија производа

    Додај : Но.32, Цхуангхуи Роад, нове индустријске Зоне високе технологије, Xиан, Кина 710119
    Тел : 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Факс : 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Аноде за индустријске воде

Аноде за индустријске воде

Љанxи Еладе нови материјал технологија Цо., Лтд је један од водећих Кина аноде за произвођаче индустријске воде, а са професионалним фабрика могућности смо да вам пружити јефтин аноде за индустријске воде доброг квалитета. Добродошли на велико производима од нас. Оперативни принцип...

Љанxи Еладе нови материјал технологија Цо., Лтд је један од водећих Кина аноде за произвођаче индустријске воде, а са професионалним фабрика могућности смо да вам пружити јефтин аноде за индустријске воде доброг квалитета. Добродошли на велико производима од нас.

Оперативни принцип третман електролитичке вода је претварање електричне енергије у хемијску енергију од електролитичког процеса. Смањење реакција оксидације се деси у близини електрода у елецтролyтиц ћелију тако да отпадних вода прочишћава.


Овај метод за третман воде укључује директну оксидације смањење реакција на електроде и индиректну оксидације смањење реакција између хемијских производа генерисане у близини електрода и производ у воду, електрични плутајуци (по малим балониижима генерисане у електролизу процес плута) и тако даље.


У региону аноде, органски у отпадних вода, а то је једва да деградира и редуктивну неорганске доћи до оксидације реакцију када аноде је импресиониран текућег можда оксидирали у безопасне супстанце.


У региону катода, отровне металних Јона су сведене на метал директно или могу променити високо токсични Валенс метални Јон у ниско отровне метални Јон до редукције катода. titanium electrode for industrial water
Пружамо мешовити Метал оксид (ММО) титанијум аноде кроз изнад оперативних принципа за купца у сусрет њиховим захтевима.

Hot Tags: аноде за индустријску воду, Кине, произвођачи, фабрика, велепродаје, јефтино
Сродни производи
I want to leave a message
Контактирајте нас
Адреса: Но .32 , Цхуангхуи Роад, нове индустријске Зоне високе технологије, Xиан, Кина
Телефон: +86-29-83151667
 Факс:86-29-88880927
 Е-пошта:helen@sxelade.com
Share: