Схаанxи Еладе нови материјал технологија Цо., Лтд
Контактирајте нас

    Додај : Но.32, Цхуангхуи Роад, нове индустријске Зоне високе технологије, Xиан, Кина 710119
    Тел : 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Факс : 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Дом > о нама

Љанxи Еладе нови материјал технологија Цо., Лтд налази у Xиан Хи-Тецх развој Зоне, је сертификовани високе &амп; нову технологију Фирма специјализована за истраживање и развој, производњу и продају титанијума и разним Одредићемо електроде, као и матале и њихови производи дубоко обрадити.

Еладе има свој професионални технички тим који је блиско сарађује са Xиан коју објављује шангајски Универзитет на истраживању и развоју електроде за неколико година. Са сталним побољшањем и иновација на дизајн и обраду технику, своје производе добити добру репутацију и поседују конкурентнија на тржишту; посебно су металне електроде погодни за разне хемијске индустрије досегли међународне напредном нивоу и на квалитет производа и перформанси.


Еладе се углавном бави металних материјала као од Титана, Тантал, ниобиум и цирконијум као различитих композитних аноде и катода материјала може применити на пољу елецтроцхемистрy, који је успјешно употребљаван у многим областима, као што је производња хлорид-алкалну, хлорат и несто, елецтроеxтрацтион од обојених метала, електро-сведоцење, галванизацију, електрофорезе, електро-дијализу, електро-синтезе, јонизован воде синтисајзер, бази струје катодне заштите, формирање алуминијума и бакра фолије и афтер третман.


Еладе такође пружа интегрисаног дизајн, производњу и технички консалтинг услуге, укључујући површинске анодиц оксидације и корозије заштите кроз Ру и Пд лакови за титанијум опрему, елецтродепоситион, галванизацију третман вода и тако даље. Компанија има потпуни напредно управљање системом, за производњу и тестирање опреме, и добила за цертификацију система квалитета 9001.


Током година, компанија Еладе узима "науку и технологију као снагу, управа добре воље" као концепт за ентерприсе. Производи компаније наћи добру продају у више од 20 домаћих провинције и градове и извозе широко на међународна тржишта, у земљама и регионима као Америка, УК, Јапана, Кореје, у средини на исток, итд. Производи и услуге добити похвале и дубоко повјерење купаца, а може да се прилагоди према захтевима клијента.

Радо бисмо блиску сарадњу са домаћим и међународним клијентима, да остваре "Комплементарне предности", "обострану корист и добитак" и "Заједнички развој"!


Контактирајте нас
Адреса: Но .32 , Цхуангхуи Роад, нове индустријске Зоне високе технологије, Xиан, Кина
Телефон: +86-29-83151667
 Факс:86-29-88880927
 Е-пошта:helen@sxelade.com
Share: